Perinnepäivät

Uusi vuosikymmen, vanhat kujeet

Katteluksen perinnepäiviä on ehditty viettää jo kolme kertaa. Tästä iso kiitos isolle talkooporukalle, jotka ovat tulleet auttamaan perinnepäivien pystyttämisessä ja vanhojen koneiden käytössä.

Perinneyhdistyksen väki on käynyt myös talkoilemassa muiden tapahtumissa viime vuosina mm. Laukaan Tupaswillassa, Riihimäen rauta & petrooli -tapahtumassa, Alavuden Rysköillä ja Killinkosken päivillä. Näitä tapahtumia yhdistää yhdessä tekeminen ja touhuaminen ja pyyteetön auttaminen. Kaikilla on ollut halu esitellä vanhoja työmenetelmiä ja työtapoja nuoremmilleen. Olemme saaneet myös nuoria innostumaan talkootoiminnasta ja yhdessä tekemisestä vanhoin konstein. Sitä on ollut ilo seurata!

Uusi vuosikymmen alkaa mutta perinneyhdistyksen toiminta ei juurikaan muutu. Pyrimme löytämään vanhoja työkoneita kaikkien nähtäville, entisöidä koneita ja esitellä perinnepäivillä mitä olemme löytäneet tai mitä meille on lahjoitettu. Kiitos kaikille meitä tukeneille ja toiminnasta kiinnostuneille. Koululaisryhmät ovat tervetulleita tutustumaan entisajan maailmaan!

Ensi vuonna perinnepäivät järjestetään perinteisesti elokuun ensimmäinen viikonloppu! Uusia esittelijöitä kaivataan mukaan! Mikäli Sinulla on osaamista ja taitoa esitellä muillekin vanhoja työmenetelmiä, otathan Hannuun yhteyttä, niin järjestämme paikan esittelypisteelle!

Lämmin kiitos yhteistyöstä vuonna 2019! Toivotamme kaikille Riemullista Uutta vuotta 2020!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *